Hääkuvaus

Häävalokuvausta ammattitaidolla: studiossa Tampereella, miljöössä ja dokumentaarisesti ympäri Suomen

Hääkuvaus kanssani on kuin tanssi – sujuvaa ja täynnä iloa. Olen palkittu hääkuvaaja, jonka vahvuutena ovat laaja kokemus, mallinohjaus, valonhallinta ja taidokas kuvan sommittelu. Olen voittanut useita arvostettuja palkintoja häävalokuvauksessa, kuten Vuoden Hääkuva 2014 -kilpailun kuvalla Vintage Wedding ja toiseksi sijoittuminen Vuoden Muotokuva 2012 -kilpailussa kuvallaan Our love is alive. Lisäksi sain kunniamaininnan Studiohääkuva 2016 kilpailussa teoksestani ”I SAID YES”! Jokainen hääkuvaus on minulle intohimoprojekti, jossa pyrin luomaan unohtumattomia muistoja pariskunnalle. Ystävällisenä ja huomaavaisena kuvaajana tarkkailen ympäristöä herkällä silmällä ja aistin tilanteet nopeasti, jotta voin ikuistaa ne kauniisti kuviin.

Hääpäivä on täynnä odottamattomia hetkiä ja tunnetiloja, ja haluan olla läsnä tallentamassa jokaisen niistä. Olen valmiina ohjaamaan teitä hääpotrettikuvauksessa, antamaan vinkkejä miljöövalintaan ja varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Käytössäni on huippuluokan valokuvatulostin, mikä mahdollistaa upeiden kuvien tilaamisen eri muodoissa, kuten valokuvina, kiitos- ja kutsukortteina, Canvas-tauluina ja kuvakirjoina.

Olen omistautunut tekemään hääpäivästänne unohtumattoman ja jännittävän kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on minulle tärkeä, ja pyrin luomaan kuvia, jotka kertovat tarinan rakkaudestanne ja onnestanne. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmienne hääkuvaus!